Uppdrag no. 4 - Brainfreeze

Vårt fjärde uppdrag lyder: Ät glass snabbt och få brainfreeze.
(Egentligen skulle det vara två glassar/person men vi mesade oss och tog var sin.)


            
Brainfreeze from Samira A on Vimeo.



För Sawen gick uppdraget skitbra, hon åt i alla fall hela glassen. Medan Samira, som trodde det skulle bli en bit kaka misslyckades och klarade knappt halva glassen.
Sawen är nog lite sur på Samira nu.

Alla som tycker att det här inte var något svårt, borde prova att äta en stenhård och iskall glass genom att tugga i sig allt på en gång. (Sawen klarade det på två minuter). Det är ta mig *biip* inte enkelt.

1 - 0 till Sawen med andra ord!

Uppdrag no.3 - Meningen med livet

Idag kom vi äntligen till skott med vårt tredje uppdrag. Uppdraget gick ut på att ta ett knäckebröd och banka sönder det. Räkna hur många bitar det blev och dela det antalet på två och köpa det antalet klubbor. Sedan skulle vi gå omkring på stan och fråga folk vad som är meningen med livet och sedan belöna dem med var sin klubba.

När vi först träffades hade ingen av oss knäckebröd med sig, så vi begav oss till ett dagis och skaffade ett rån. När vi väl köpt klubbor började vi leta efter folk att fråga. Många ville inte vara med dock, men vi fick med ett par personer, därbland en polis. Endast en av deltagarna bad om att få adress till sidan, förhoppningsvis tittar han in och ser sig själv.

Resten får videon själv tala för.
OBS! Lägg märke till den fina mikrofonen.



            
Meningen med livet from Samira A on Vimeo.

Uppdragen sprider sig

Vår blogg har inte funnits speciellt länge alls. Och vi har inte hunnit uppdatera som planerat eftersom en av oss blev sjuk. Men trots det har vi lyckats inspirera en läsare till att utföra ett uppdrag.

ExtremePunkie hade också ett okokt ägg med sig under en hel dag. Kolla in hennes blogg för att se hur det gick för hennes ägg - Mäggie!

image20

Uppdrag no. 2 - Okokt ägg

Uppdraget lyder: Ha ett okokt ägg med dig under en hel dag, utan att det ska gå sönder.

Dagen började med att Samira och Sawen åkte till skolan tillsammans. De hade med sig vars ett ägg, som de döpte till fina namn. Den ena heter Pål-Ägg och den andra heter DeLine McSurviver. Pål-Ägg bor i Sverige och DeLine McSurviver är en utbytesstudent från Amerika. Tillsammans var de på studiebesök på Kvarnby skolan med Samira och Sawen.

Så här såg deras dag ut.


Pål-Ägg

image3

image4

image5

image6

image8

image7




Pål - Ägg Kommenterar:

Jag hade en mycket trevlig dag idag, men tyvärr så blev både jag och min mentor S magsjuk och fick åka hem tidigare från skoldagen. Så nu ligger vi hemma och koncentrerar oss på att inte försöka kräka mer.
Men, jag måste säga att S klarade uppdraget. Jag LEVER!



DeLine McSurviver

image9

image19

image10

image11

image12

image13

image14

image15

image16

image17

DeLine Mc Surviver:
Jag har lärt mig lite svenska idag, så jag väljer att kommentera på svenska.
Jag hade en mycket rolig dag idag, dessvärre fick min svenska vän Pals (jag kallar Pål-Ägg för det), åka hem för han blev magsjuk, men jag valde att stanna med S och njuta av en kul dag. Jag passade på att rymma vid ett tillfälle, för att se om S brydde sig om mig, men hon blev panikslagen och ropade på hela skolgården. Tihi, vad busig jag är.
Uppdraget är godkänt. I´m a surviver!



Uppdrag genomfört!

Vad hände?
Vi gick runt med våra ägg och fick svara på en massa frågor från folk runt om oss, som undrade om vi blivit galna.

Hur kändes det?
Det kändes som om det var alldeles för enkelt. Vi vill göra roligare saker.

Svårighetsgrad: Lätt som


Ledig p.g.a. sjukdom

Först och främst vill jag tacka alla jätte mycket för de fina kommentarer vi fått.. fortsätt gärna kommentera, då det får oss att vilja fortsätta.

Dock måste jag tyvärr medela att en av oss har gått och blivit sjuk och verkar ha fått kräksjukan.

Detta kommer innebära att vi har en paus från bloggen och uppdragen, men jag hoppas inte det innebär att ni slutar titta in och se om det kommer nytt, för det gör det, så fort vi båda mår bra.

Tills vidare kan jag berätta att mitt ägg mår bra hittills och är fortfarande helt. Självklart har jag dokumenterat honom och visar upp bevis när tillfället kommer..

På återseende kära vänner. Vi ses här igen!

Snart på S.o.S.

Nästa uppdrag lyder:
-Ha ett icke kokt ägg med dig en hel dag.

Uppdrag som kommer i veckan:
-Ät en rå vitlöksklyfta
-Ät glass jättefort tills du får brainfreeze, gör sedan om det.
-Lägg ett vanligt knäckebröd på bordet. Banka till det med handen och räkna antal bitar. Dela med två och köp samma antal klubbor som du sedan delar ut till främlingar. I utbyte mot att de säger meningen med livet. Skriv ner svaren på lappar och skicka dem till slumpvis utvalda personer.

Puss och hej
S.o.S.

Uppdrag no. 1 - Gemensamt namn

Uppdraget lyder: Ring upp någon med samma namn som du och starta en konversation om ert gemensamma namn.

Eftersom Samira är ett enklare namn och fler heter det fick hon ringa. Det blev en tjej från Nörrköping som svarade. Ni kan ju se själva hur hon reagerade...



Sedan skulle Sawen ringa en annan Sawen. Men det visade sig vara ett mission impossible. De få som heter likadant svarade inte. Så hon ringde istället någon med samma telefonnummer fast med annan riktnummer. Titta på videon nedan och skratta!




Uppdrag genomfört!

Vad hände?
Det ni ser på klippen. Sen skrattade vi en massa.

Hur kändes det?
Lite nervöst...okej då, mycket nervöst. Kunde inte hålla oss från skratt.

Svårighetsgrad: En bit kaka!

Here we go!

Hej och välkommen till vår blogg, den bästa!

Vi är två uttråkade människor som är trötta på vardagslivet som numera går på rutin. Därför ska vi göra något ovanligt. Här är en blogg som är rolig att skriva för oss och rolig att läsa för er.

Det hela går ut på att vi dagligen gör små uppdrag, aningen pinsamma. På ett eller annat sätt kommer vi att dokumentera de här uppdragen för att visa er, kära läsare. Håll tummarna för oss och glöm inte att ett skratt förlänger livet.

Utmana oss gärna!

Puss och hej
S.o.S

image1image2

RSS 2.0